سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سئو چیست و چه کاربردی دارد؟

صفحه نتایج جستجو که به عبارت SERP (Search Engine Results Page) نیز معروف است، یک منبع عظیم برای جذب ترافیک وبسایت است. در تصویر زیر می‌توانید به طور واضح مشاهده نمایید که بیشترین ترافیک یک سایت از ترافیک‌های SERP نشات گرفته است. چگونه سئوسایت را بالا ببریم؟

همانطور که مشاهده می‌کنید، بیش از 60درصد از ترافیک یک سایت، از طریق موتورهای جستجوگری همچون گوگل، بینگ و یاهو بدست می‌آید. و با یک قیاس ساده متوجه می‌شویم که حجم ورودی از موتورهای جستجو 10برابر شبکه‌های اجتماعی است.

بهینه سازی موتور جستجو برای سئو چیست؟

پس از اینکه شما محتوای جدیدی در سایت خود منتشر می‌کنید، موتورهای جستجو از جمله گوگل، ربات و خزنده‌های خود را به سمت سایت شما ارسال می‌کند. این ربات و خزنده‌ها در تمامی محتوای شما خزش (یا به اصطلاح کرال) می‌کنند. در این بین ربات‌ها تمامی محتوای صفحه از جمله متن، تصاویر، ویدیو و پادکست‌ها را طبق دستورالعمل‌های پیشفرض بررسی می‌کنند.

 

این صفحات در صورتی که بتوانند نیاز کاربر را رفع کنند به فهرست محتواهای گوگل اضافه شده و در زمان مناسب به کاربران نمایش داده می‌شود.

موتورهای جستجو چگونه صفحات جدید را پیدا می‌کنند؟

موتورهای جستجو از خزنده‌هایی که ربات یا عنکبوت نامیده می‌شوند برای پیداکردن صفحات جدید وبسایت‌ها استفاده می‌کنند. این خزنده‌ها از یک صفحه شناخته شده شروع به خزش می‌کنند و لینک‌های درون صفحه را بررسی و به دنبال آنها می‌روند تا صفحات جدید را پیدا کنند.

سئو سایت چگونه کار می‌کند؟

سئو با بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو کار می‌کند. وظیفه شما به عنوان یک سئوکار این است که مطمئن شوید موتورهای جستجو به خوبی می‌توانند سایت را بررسی و آنالیز نمایید.

تعیین بهترین نتیجه براساس دستورالعمل الگوریتم‌ها، فرآیندی است به عهده سئو می‌باشد. سئو سایت می‌توانید کاربران را از سراسر جهان به سایت شما دعوت کند.

سئو گوگل چگونه کار می‌کند؟

گوگل برای یافتن صفحات و دسته‌بندی آنها، از 3مرحله استفاده می‌کند.

کرال (خزش یا Crawling)

 گوگل از ربات‌ها برای جستجو در بستر وب و پیداکردن صفحات جدید استفاده می‌کند. برای اینکه گوگل بتواند یک صفحه را پیدا کند، صفحه دیگر می‌بایست دارای لینک‌هایی باشد، که به صفحه جدید اشاره کرده باشند. به طور کلی هرچه به یک صفحه، پیوندهای بیشتر داده شده باشد، گوگل زودتر آنها را پیدا می‌کند و یا بروزرسانی‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهد.

ایندکس (Index)

پس از اینکه ربات‌ها یک صفحه جدید را پیدا کردند، تمامی محتوای آن را از قبیل متن، تصویر، ویدیو و پادکست مورد بررسی قرار می‌دهند. درصورتی که این محتواها مورد تایید این ربات‌ها باشند، به فهرست گوگل اضافه خواهند شد تا در زمان و مکان مناسب به کاربران نمایش داده شوند.

رتبه‌بندی (ranking)

 زمانی که محتواها در فهرست‌های مخصوص به خود قرار گرفتند، الگوریتم‌های گوگل باتوجه به دستورالعمل‌های مخصوص به خود، آنها رتبه‌بندی می‌کنند. در این مرحله مشخص می‌گردد که در زمان جستجوی کاربر، کدام سایت در کدام صفحه و چه جایگاهی به کاربر نشان داده شود.